Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Najlepszego clienta na dedyka!

Mr.Whit3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż z kolegą kupuję serwer dedykowany, na razie mamy zrobione wszystko na hamachi w ramach testów ;) Problem tkwi w tym że nie mogę znaleźć żadnego dobrego klienta :C

Więc proszę was o aktualne bo jak znajdę fajnego to linki wygasły :( Za pomoc parę Lajków :]

Opublikowano

Pobierasz metin2_Pl.

FileArchive2 . Jeśli nie masz pojęcia jak edytować klienta to radze ci znaleźć kogoś kto się na tym zna.

Opublikowano

mam pojęcie jak to się robi, już robiłem ale mialem problemy ponieważ gdy zedytowałem locale_pl wywalało błędy :c A metinpl z jakiego roku?

Opublikowano

to nie zabieraj się za server, edytowanie root jak i reszty to najłatwiejsze co może być .

Pozdro że chcesz robic dedyka, on nawet nie postoji 24 godzin.

Opublikowano

Koleś taka prawda, byłem kompletnym nie ogarem sam clienta edytowałem, jak nie umiesz najprościejszej rzeczy to się nie bierz za dedyka, walną Ci ddosa i masz po servie, bo nie bd umiał podnieść go.

Opublikowano

@Up ty nie rozumiesz? ja szukam najlepszego clienta gotowego... na metin2pl już robiłem i spokojnie działa ale nie mam chęci ściągania broni... więc szukam gotowego clienta... btw.. następnym razem patrz tytuł ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...